BONHEUR Binnen en Buiten

OPENINGSTIJDEN:
DI T/M ZA 10-17 uur
DO KOOPAVOND 17-20 uur
Extra geopend:
29 SEPTEMBER 13-17 UUR
Gesloten:
16 - 17 AUGUSTUS

OPENINGSTIJDEN:
DI T/M ZA
DO KOOPAVOND
Extra geopend:
29 SEPTEMBER
Gesloten:
16 & 17 AUGUSTUS10-17 uur
17-20 uur

13-17 uurVERHUUR ZIJDEN BLOEMEN

BONHEUR binnen & buiten verkoopt zijden bloemen en planten, die niet van echt te onderscheiden zijn. Wij maken daarvan voor u als klant boeketten en/of bloemstukken. Geheel op maat naar uw specifieke wensen, desgewenst in uw eigen vaas of bak. De prijzen zijn afhankelijk van de verwerkte bloemen, bladsoorten, en de grootte van het boeket.

Daarnaast verhuren wij ook boeketten, bloemstukken van deze zijden bloemen of planten. Ideaal voor o.a. de zakelijke markt zoals uw ontvangstbalie, showroom, kantoor, bezoekersruimte, restaurant, wachtruimte, hotel etc.

VOORDELEN

Kortom, u heeft het voordeel dat dit product gemak geeft, duurzaam en prijsbewust is, en een zakelijke uitstraling biedt.

WERKWIJZE

Wij maken graag een afspraak met u als klant voor een bezoek om te zien en horen wat uw behoefte is en de beoogde plaats/ruimte(n) te bekijken. Dit bezoek is geheel vrijblijvend.

Wij bieden een wisselservice met verschillende termijnen.
U kunt kiezen om eenmaal per maand, 2maanden, 3maanden of een half jaar automatisch te wisselen. Voordeel van deze wisselservice is dat u zelf niets hoeft te doen en u wel regelmatig andere bloemen, bloemstuk of plant heeft staan.

Spreekt ons product en ons huurconcept met wisselservice u aan, dan maken wij graag een afspraak om te bespreken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn. Prijzen kunnen wij op aanvraag toezenden.