BONHEUR Binnen en Buiten

OPENINGSTIJDEN:
DI T/M ZA 10-17 uur
DO KOOPAVOND 19-21 uur
Extra geopend:
29 APRIL 13-17 UUR

OPENINGSTIJDEN:
DI T/M ZA
DO KOOPAVOND
Extra geopend:
29 APRIL


10-17 uur
19-21 uur

13-17 uurPROJECTEN


Voorjaar 2017

Nellie Intercoiffure

Dit voorjaar kan je niet om de kleur groen heen. In alle woontijdschriften is groen de kleur!
Bij Nellie staat nu ook groen en dan vooral glas, omdat dat materiaal door de zon in het voorjaar een mooie frisse tint krijgt. Met een fijne tak in de fles of vaas geeft zo’n combinatie een botanisch tintje aan het interieur.
o o o o

Zijlstra Collection

Voorjaar betekent schoon, fris en helder het nieuwe jaar in. Bij Zijlstra Collection geven we het voorjaar een licht blauw tintje met een vleugje bloesem roze. In de kussens zitten die kleuren gecombineerd met wat licht groen als symbool voor het nieuwe groen aan de bomen.
Deze kleuren kunnen een goede combinatie vormen met naturel en goud, zoals met de ‘vogel’ poot kaarsenstandaards die nu veel gezien worden in woontijdschriften en op social media.
Daarnaast blijven we de natuurlijk de kleur en sfeer volgen van de showroom en passen we de decoraties daarop aan. De dierenprint windlichten zijn een mooie aanvulling op de luxe uitstraling van de cinema.
De meubels van Knoll zijn heel minimalistisch van vorm en materiaal , daarbij passen de grijs/zwarte vazen in hun sobere vorm heel goed.
o o o o o


Winter 2016

Zijlstra Collection

In de winter hebben we graag warme materialen in onze leefomgeving, dat zien we natuurlijk in de mode. Naast de mode zien we dat verlangen ook in het interieur. Een mooi wollen tapijt en warme kleur op de muur en een neutraal kleurenpalet geeft rust en warmte.
Naast deze warme materialen heb ik dit winterseizoen voor een accent qua kleur gekozen nl. purple, lila en rood. In de neutrale setting met grijs en zwart geeft dat een behaaglijke sfeer. Een warm plaid, fijne kussens op de bank en in een vaas takken met een roze besje. Zo is een mooi warm geheel. De stoelen zijn voor degene die deze kleuren het hele jaar mooi vindt en aanvulling op de zithoek.

De ‘grijzen’ komen iedere winter terug. De kleur die het winterlandschap bepaald, is in huis met als de kleurnuances een mooie inspiratiebron voor accessoires.
Als alle accessoires in een groep bij elkaar staan (clusteren) is het mooi om voor hetzelfde materiaal te kiezen, zoals hier glas, maar net even in verschillende tinten. Dat geeft deze verzameling kracht.
i i i

Nellie Intercoiffure

Deze winter zijn vazen van diverse materialen een trend. Vazen van stoere materialen en vazen van glas in een stoere vorm dat is er deze winter bij Nellie Intercoiffure te koop is. Deze vazen worden als object gecombineerd of gevuld met een enkele tak. Dit is een mooie combinatie met de fotolijsten van zwart metaal en glas. Passend in de botanische trend zijn dat mooie frames voor veren, blaadjes en natuurlijk foto’s.
i i i


Najaar 2016

Zijlstra Collection

De vazen, die gebruikt zijn voor de boatshow in Monaco, zijn natuurlijk ook in de showroom van Zijlstra Collection gebruikt. Omdat nu geen zomer meer is en het najaar al in zicht heb ik hiervoor geen fleurige bloemen gebruikt maar bessentakken. Om het geheel als object niet te ‘zwaar’ te maken, heb ik hiervoor groene takken met kleine besjes gebruikt, om de vazen zeker de hoofdrol te geven en niet de takken.

Het Parijse stoffenhuis Pierre Frey ontwerpt en produceert schitterende stoffen voor het interieur. Een van hun stoffen heb ik dit najaar als inspiratiebron gebruikt voor de decoratie van de showroom. Geometrisch zwart/geel, omdat geel vooral oker geel een warme kleur cq. toevoeging is voor het interieur. Met de zwarte vloer en de natuurlijke tinten van de meubels geeft dit patroon een duidelijk accent aan de showroom. Aangevuld met de theelichthouders die ook een geometrisch patroon hebben, maar dan in een natuurlijke tint en materiaal blijft het een smaakvol geheel.
a a

Nellie Intercoiffure

Het interieur van Nellie Intercoiffure is dit najaar verbouwd en heeft ander meubilair gekregen. De kleuren zijn veranderd van roze en goud/brons naar groen met grijs en zwart. Daardoor heeft het een industrieel tintje gekregen en dat vraagt ook om accessoires, die dit stoere interieur ondersteunen en aanvullen. Houten lijsten, houten windlichten en heerlijke kussens.
Naast de verkoop van de haarverzorgingsproducten verkoopt Nellie nu ook de interieuraccessoires die in de kapsalon staan. Wij zorgen er naast de styling nu ook voor dat er steeds nieuwe en mooie accessoire te koop zijn bij Nellie Intercoiffure.
a a


Zomer 2016

Holland huis Monaco

Er is mij begin september gevraagd of ik een ontwerp/voorstel wilde maken voor de decoratie van het zgn. Holland huis op de Monacoboatshow in Monaco. Ik heb een drietal voorstellen gemaakt en de opdrachtgever heeft dit voorstel uitgekozen. De coral vazen van Norman Trapman en krabben als decoratie op de bar. De foto’s tonen het resultaat. Het was natuurlijk super om dit te samen met Zijlstra Collection(die de meubilering voor z’n rekening heeft genomen) te mogen doen.
o o o o

Zijlstra Collection

De interieurtrend voor deze zomer is geïnspireerd op de natuur. Met gebruik van kleuren, materialen, prints en texturen wordt de natuur naar binnengehaald. De natuur heeft een breed kleurenpallet aan kleuren. Zoals grijs- en bruintinten die doen denken aan aarde en steen, blauw aan water en geel en rood voor zon en vuur.
Met deze natuurtrend in gedachten heb ik bij Zijlstra Collection de showroom in de sfeer van de zomer gestyled en gedecoreerd. Omdat bij Zijlstra veel zwart voor komt in de showroom heb ik deze kleur ook als accent terug laten komen.
o o o o o


Voorjaar 2016

Zijlstra Collection

Dit voorjaar heb ik voor de showroom gebruik gemaakt van de trend kleuren blauw, groen en geel. Vooral geel is een goede kleur om als accent te gebruiken.
Groen is terug en dat zien we net als insecten vooral in prints voor het interieur, zoals behang, maar ook kussens en posters.
Van de kleur blauw is een moodboard gemaakt voor de zomer.
o o o o o

Nellie Intercoiffure

Bij Nellie Intercoiffure is de kapsalon met bloesemtakken in grote kruiken in het teken van het voorjaar gezet.
Voor de presentatie van de kappersartikelen zijn huisjes geplaatst met industriële flesjes en rekjes, die passen bij de stoere woontrend van dit voorjaar.
o o o


Winter 2015

Nellie Intercoiffure

De kerstdecoratie bij Nellie Intercoiffure is afgestemd op de kleuren in de salon. Deze winter is gekozen voor oud roze en celadon (zacht groen) Deze kleuren ziet u terug in de kruiken van Brynxz en de kaarsen op de schouw. Om de gehele sfeer een kerstuitstraling te geven, hebben we gekozen voor glazen kaarsenstandaards en kerstballen, in de kersttijd mag het iets meer glinsteren en glimmen.
i i

Zijlstra Collection

Voor deze winter hebben we bij Zijlstra Collection gekozen voor mooie grijstinten. Met grijs kan, als het in de juiste combinatie gebruikt wordt, een warme sfeer gecreëerd worden. Een behang in dezelfde grijs en metalen accessoires ondersteunen de kracht van grijs. Natuurlijke materialen, zoals bloemen en takken geven het interieur dan een compleet plaatje.
i i


Najaar 2015

Hollandse keuken

Deze keuken is al enige tijd geleden door ons ontworpen en gerealiseerd. Nu is de keuken in een nieuw Hollands jasje gestoken. Vooral de wanddecoratie geeft het Hollandse karakter aan de keuken, deze ‘meisjes’ zijn geprint op aluminium. Van het Melkmeisje is een detail uit het oorspronkelijke schilderij genomen en sterk vergroot op hoogglans aluminium geprint (deze techniek heet sublimeren), zo is het paneel hoogte vullend. Het meisje met de parel is in haar geheel geprint(sublimeren) op hoogglans aluminium. De kleuren van de meisjes zijn het uitgangspunt geweest voor deze opdracht, en de rest van de decoraties in deze keuken zijn daar op aangepast. Daarom hebben we de rest van de accessoires naturel en licht gehouden, maar wel met een Hollands accent. Zoals de tulpenvaas, de KLM huisjes en de terrines in de wand van het kookgedeelte.
a a a

Zijlstra Collection

Quotes en teksten kom je overal tegen dit najaar; grote en kleine borden, lieve en stoere teksten. Bij Zijlstra Collection komt dit grote tekst bord mooi tot z’n recht zeker in combinatie met deze stoere stoel van Verzelloni, die gestoffeerd is met koeienhuid. De accessoires, zoals de vazen en flessen, zijn ook naturel van kleur gehouden met hier en daar een glans om het geheel sprankelend te houden.
a a a


Zomer 2015

Zijlstra Collection

Voor het nieuwe linnen stoffenmerk PaulK is een presentatie gemaakt met behulp van een bamboe ladder met daarop stalen linnen in warme zomerse kleuren. In de stoffeerderij is een kussen gemaakt als stalenkaart, deze is mooi onderdeel van de presentatie. Daarbij zijn een aantal accessoires gekozen die prima combineren met de kleuren van deze presentatie, zoals hout, koper en schelpen en een duidelijke link zijn naar dit seizoen.

Voor de rest van de showroom is gekozen voor waterkleuren; blauw, turquoise en petrol. De vloerkleden, plaids(Missoni) en behang zijn als leidraad al eerder gekozen en de accessoires zijn daar nu op aangepast. De showroom heeft nu een frisse en zomerse uitstraling
o o o o o o